Tervetuloa kulttuuritoimen uusille sivuille!

Tila kunnan internet -sivuilla alkaa käydä ahtaaksi, joten laajennan reviiriä tänne ”ilmaisten pilvipalveluiden puolelle”. Myös kulttuuritontut -hankkeen ja Kärsämäen kotiseutumuseon sivut on tehty ilmaiselle blogipohjalle.

Blogi -muotoinen sivu mahdollistaa myös osallistumisen –  pelkän tiedon vastaanottamisen sijaan.  Tänne voi siis jättää kommentteja ja esittää toiveita. Voit liittyä myös blogin seuraajaksi syöttämällä sähköpostiosoitteen sivupalkissa olevaan lokeroon.

Kulttuuritoimella on jo lähes vuoden ajan ollut sivu myös Facebookissa. Kaikki eivät kuitenkaan ole Facebookin jäseniä, joten nyt kulttuurin tiedotus on tasapuolisemmin internetin käyttäjien saatavilla. Toki rinnalla säilyy perinteinen tiedottaminen ilmoitustauluilla, kuntatiedotteessa ja resurssien puitteissa lehdissäkin.

Kerro tästä sivusta kavereillekin!

Terveisin, Jaana Salo

Mainokset

2 responses to “Tervetuloa kulttuuritoimen uusille sivuille!

  1. Raili Tiirola

    Milloin Kärsämäellä tai lähiympäristössä on voimaannuttavan kirjoittamisen kursseja? Kuka on vetäjänä? MItä ne maksaa? Onko majoitusmahdollisuutta?
    t. Raili Tiirola

    • Suomen Elämäntarinayhdistys järjestää Kärsämäellä voimaannuttavan kirjoittamisen kurssin syksyllä. Tarkempi aika ei ole vielä selvillä. Elämäntarinayhdistyksen kirjoituskursseilla on yleensä majoitusmahdollisuuksia kurssipaikalla tai muissa paikkakunnan majoituspaikoissa.
      Lisätietoa osoitteessa http://www.elamantarina.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s