Elokuvia Kärsämäki-salissa

Elokuvalisenssi- vuosilupa antaa yrityksille ja eri yhteisöille oikeuden esittää kotikäyttöön tarkoitettuja DVD- ja Blu- ray elokuvia toiminnassaan julkisesti.

Lupa kattaa tuhansia elokuvia Hollywoodin tärkeimmältä elokuvatuottajalta ja Eurooppalaisten sekä Pohjoismaalaisten elokuvien maahantuojilta kuten Atlantic Film, Buena Vista International, Columbia Tristar Pictures, Hollywood Pictures, Pixar, Touchstone Pictures, Sony Pictures, Walt Disney Pictures ja Warner Bros. Entertainment.

Sopimuksen ehdot edellyttävät, että yleisöltä ei saa periä pääsymaksua eikä esitettävän elokuvan nimeä saa mainostaa. Esitettävä elokuva hankitaan yleensä vuokraamalla, joten nimi selviääkin vasta samana päivänä. Elokuvasta tiedotetaan mm. koulun ilmoitustauluilla ja elokuvaillan tapahtumasivuilla Facebookissa:
Elokuva K-12  http://www.facebook.com/events/438853536167406/
Lastenelokuva  http://www.facebook.com/events/387023111366148/

Syksyn ensimmäinen elokuvailta järjestettiin 11.9. Illan aikana oli järjestyshäiriöitä mm. vessassa ramppaamisen ja salin takaovista karkailemisen takia.  Jatkossa elokuvan aikana salista poistuvaa ei enää päästetä takaisin elokuvaa katsomaan ainakaan ilman kunnon perusteluja. Mukaan saa ottaa vain sen verran juomista kuin kestää juoda ilman vessataukoja. Myös kännyköillä leikkiminen on elokuvan aikana kielletty! käyttäytykää lapset ja nuoret hyvin niin teille viitsitään jatkossakin järjestää toimintaa!!!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s