Isolla sydämellä

”Isolla sydämellä”-konsertit Kärsämäellä ja Pyhännällä syyskuussa

isolla sydämelläOpetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän hankeavustuksen turvin Jokihelmen opisto toteuttaa syksyn mittaan TAIKUA-projektin (Taidetta ja kulttuuria tasa-arvoisesti), jossa kuorolaulua, orkesterimusiikkia ja tanssia viedään esiintymisestradeille eri puolille opiston toiminta-aluetta. Esiintyvinä ryhminä ovat Pia Varuhin-Palon ohjaama Tanssiteatteri Tilleri Talleri, Timo Hannulan johtama Haapaveden Kamariorkesteri ja Tapani Tirilän johtama Oulaisten Nuorisokuoro, kaikki tavoitteellisia ja menestyneitä ryhmiä.

Projekti alkaa yleisötilaisuuksilla otsikolla ”Isolla sydämellä” lauantaina 27.9. klo 15.00 Kärsämäen Frosteruksen koululla ja sunnuntaina 28.9. klo 14.00 Pyhännän keskuskoululla. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Myöhemmin tätä taiteen iloa viedään mm. päiväkoteihin. Oulaisissa on tilaisuus Musiikkiviikkojen yhteydessä ja Haapavedellä koottu ohjelmisto on osa itsenäisyyspäivän juhlintaa.
Kärsämäen ja Pyhännän konserteissa kuullaan ja nähdään kuoron, orkesterin ja Tilleri Tallerin tanssijoiden yhteisesityksiä, joiden musiikkina ovat Harri Wessmanin Vesi väsyy lumen alle, Vatjusjärven purpurin osa ”Franseesi” ja tangoklassikko Pieni sydän. Vesi väsyy lumen alle -teoksen huilusolistina on Laura Veikkola. Tämän alueen kansanmusiikki, musikaalisävelmät ja maailmanmusiikinsävyinen ”Kayama” täydentävät ohjelmistoa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s