Joulunavaus pe 28.11.2014

joulunavaus 2014

Joulunavaus on mukava valopilkku pitkän syksyn päätteeksi. Kärsämäen liikekeskuksen yrittäjät käynnistivät aikanaan joulunavausperinteen Kärsämäellä. Yrittäjien voimavarat ovat kuitenkin rajalliset ja tapahtuman järjestäminen on jäänyt ikään kuin ”ei kenenkään” vastuulle. Jotta perinne ei katkeaisi, kunta on ottanut tapahtuman järjestämisen hoitaakseen taas tänäkin vuonna. Toiveenamme on saada esim. yrittäjäyhdistys tai jokin muu järjestö ottamaan tapahtuman ohjelmaansa tulevaisuudessa, joko yksin tai yhteistyössä kunnan kanssa.

Joulunavaus järjestetään perjantaina 28.11.2014. Tonttukulkue starttaa Konttilan pihasta klo 16.30. Avajaiset käynnistyvät Liikekeskus Paanulinnassa (Haapajärventie 1) tonttukulkueen saapuessa eli n. klo 17.

Joulutori avataan liikekeskuksella 28.11. klo 10. Myyntipaikkoja voi varata kunnan infosta 044 4456 801. Joulutorilla on tarjolla myyntipaikkoja jouluun saakka. Tori luo mahdollisuuden paikkakunnan yrittäjille, käsityöläisille, yhdistyksille ja muille toimijoille esitellä toimintaansa ja hankkia lisätuloja. Torille toivotaan myyntiin uusia tuotteita, ei kirpputoritavaraa.

Yhdistykset, yritykset, järjestöt, harrasteryhmät, koululuokat ja muut tahot ovat tervetulleita järjestämään oheistapahtumia ja ohjelmaa joulunavauspäivälle. Yhteistyöstä voi sopia kunnan infossa työskentelevän Kati Partasen kanssa (044 4456 801).

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s