Kesän avajaiset

Kärsämäellä on jo muodostunut perinteeksi lähettää keväisin ilmapalloterveisiä maailmalle ilmapallotarinan muistoksi. 40-luvulla koululaiset Hollannissa lähettivät ilmapalloja taivaalle juhlistamaan kuningatar Beatrixin syntymää. Yksi palloista lensi Kärsämäelle saakka. Sen seurauksena on vuosien saatossa syntynyt yhteys Hollannin Roermondin ja Kärsämäen välille. Ilmasillan kunniaksi Kärsämäelle on rakennettu myös hollantilaisen tuulimyllyn pienoismalli, jossa liehuvat Suomen ja Hollannin liput. Viime keväänä tarina kuultiin Kärsämäki-Sinfonian muodossa.

Torstaina 28.5. Frosteruksen koulun neljännen luokan oppilaat lähettävät pallot matkaan. Kahdeksasluokkalaiset kuljettavat myös palvelutalo Koivupuiston vanhuksia seuraamaan tapahtumaa.

Tuulimyllytuokion jälkeen on vuorossa ulkoiluhaaste. Siltojen lenkiltä voi poiketa tutustumaan Kärsämäen Paanukirkkoon ja Paanukirkon kesäkahvilaan.

Neljältä lapsille on tarjolla Disneyn leijonakuningas -elokuva Frosteruksen koulun auditoriossa.

Illalla saamme vieraaksi Oulun Seudun kärsämäkisiä, joilla on tuomisinaan mielenkiintoista kulttuuriohjelmaa. Varatkaa pikkurahaa mukaan arpajaisia ja kahvibuffettia varten.

Tervetuloa mukaan kesän avajaisiin!

Kesän avajaiset korjattu

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s